Amberblokjes, amberblokjes en amberblokjes!

Toen ik ruim en jaar geleden op de markt begon met de amberblokjes kon ik niet bedenken wat een hype dit zou worden. Ik begon met de geuren Amber en White musk. Deze twee geuren bleken een succes en van de inkomsten kocht ik wat nieuwe geuren erbij. Dat waren Bloom, Cinnamon, Eucalyptus, Fresh Cotton, Jasmine, Midnight en Vanilla. Ik moest binnen no-time weer aanvullen en het resultaat is te zien: het assortiment telde tot vandaag 28 heerlijke geuren, maar vanaf nu zijn het er 30!

 

Machinaal of handgemaakte amberblokjes?

Inmiddels is de markt voor amberblokjes gegroeid. Overal kom je ze tegen. In de bekende tuincentra, in andere webshops en op de markt. Maar ik raad je aan toch eens goed op te letten. Welke namen hebben de amberblokjes? Wat wegen ze? Zijn ze een beetje vettig? Momenteel zijn er heel veel machinaal gemaakte amberblokjes in omloop. Ze zijn lichter, droger en vaak feller van kleur. Ik ga niet zeggen dat de machinaal gemaakte amberblokjes minder lekker ruiken - want - smaken verschillen, maar feit blijft wel dat de handgemaakte amberblokjes die je bij Queen Beads koopt, meer etherische olie bevatten, overwegend zwaarder zijn en langer hun geur behouden. Dat maakt dan ook dat ik helaas niet kan opboksen tegen de 3 voor €10,- acties. Maar, verschilt 3 amberblokjes voor €12,50 veel als je weet dat je er ook maanden langer mee kunt doen? Want wist je dat de amberblokjes van Queen Beads gemiddeld maar liefst een jaar meegaan? De uitzonderingen daargelaten die zich gek raspen (zoals ikzelf, ik houd van enorm sterke geuren), of mijn vriendin die nu na een half jaar nog steeds niet geraspt heeft... 

 

2 nieuwe geuren: Invicto en Alpha geurblokjes

Al met al koop je bij Queen Beads kwaliteit en dat is te merken aan de groeiende klantenkring, die inmiddels met regelmaat bestellingen plaatst om nieuwe geuren uit te proberen. En voor die trouwe klanten, maar ook zeker voor wie de amberblokjes nog niet heeft geprobeerd, heb ik goed nieuws! Want vanaf vandaag kun je de 2 nieuwe geuren 'Alpha' en 'Invicto bij Queen Beads bestellen! Deze geurblokjes hebben een erg toegankelijke, friszoete geur. Niet te overheersend, maar precies goed.

Meer over de amberblokjes

 

Live amberblokjes ruiken

Wil je liever precies weten hoe de amberblokjes ruiken? En woon je in de buurt van Zoetermeer of Spijkenisse? Neem dan contact met me op. Je kunt ook de planning van de markten in de gaten houden. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data. Wellicht sta ik binnenkort bij jou in de buurt? Live ruiken is immers toch het lekkerst...

 

Informatie over amberblokjes

Meer weten over de amberblokjes? Lees dan deze blogs.

Marokkaanse amberblokjes (geurblokjes)

Hoe gebruik je Marokkaanse amberblokjes?

De geur van de amberblokjes

De aromatherapeutische werking van etherische olie in amberblokjes en verzorgingsproducten

 

Amberblokjes, schaaltjes voor amberblokjes en raspjes voor amberblokjes

Meteen jouw favo amberblokje uitkiezen? Ga dan naar de pagina waar je amberblokjes en allerlei leuke bijpassende accessoires vindt zoals een schaaltje voor amberblokjes of raspjes voor amberblokjes!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.