Hoe gebruik je Marokkaanse amberblokjes?

 

Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de winkels: Marokkaanse amberblokjes. Maar waar zijn die amberblokjes voor? Hoe gebruik je de amberblokjes? In deze blog lees je daar meer over. 

Wat zijn Marokkaanse amberblokjes (geurblokjes)

Marokkaanse amberblokjes zijn heerlijk geurende blokjes, geïmporteerd uit Marokko, die op vele manieren te gebruiken zijn. Waan je in vakantiesferen met de heerlijke variëteit aan geuren.

Welke kwaliteit amberblokjes koop ik?

Er zijn verschillende soorten kwaliteiten op de markt. Van mijn klanten hoor ik regelmatig terug dat mijn blokjes sterker ruiken en langer mee gaan. Dit komt doordat dit de originele blokjes uit Marokko zijn. Dit maakt ook dat het geurenassortiment beperkter is. Klik hier voor meer informatie hierover.

 

Hoe gebruik ik de amberblokjes?

Deze geweldige amberblokjes kun je op verschillende manieren gebruiken.

  • Voor in huis, bijvoorbeeld in de kledingkast (wel op een schaaltje, want ze kunnen vlekken geven op materialen), de woonkamer, het toilet of de badkamer;
  • Laten smelten in een schaaltje op de verwarming (advies: snijd dan een klein stukje per keer af zodat je er lang mee doet en laat dit NIET branden. Laat bijvoorbeeld smelten op de verwarming of in de zon);
  • Als poeder in de stofzuigerzak (schrapen met een schaafje);
  • In de auto (in een schaaltje of bakje onder de stoel, maar houd er rekening mee: in de zomer smelten ze wel);
  • Leuk in een organza-zakje om op te hangen;
  • Op een van de mooie schoteltjes.

 

Voor optimaal en langdurig gebruik kun je het amberblokje het beste eerst als geurblokje gebruiken. Als de geur afneemt kun je er iets van afschrapen zodat het weer gaat geuren. Het schaafsel kan worden gebruikt voor in de stofzuigerzak of in een geurbrander. Een paar keer per dag even aanzetten is voldoende om de geur te verspreiden.

Alle amberblokjes zijn met de hand gemaakt en daardoor kan het gewicht variëren per blokje.

 

Waarom amberblokjes?

Amberblokjes ruiken niet alleen lekker. De geurblokjes gaan tot wel een jaar mee!

De geur blijft namelijk wel tot één jaar actief als je het amber geurblokje volgens bovenstaande aanwijzingen gebruikt. Deze amberblokjes zijn lekker voor in de woonkamer, badkamer, het toilet, in de kledingkast, en noem zo maar op. Ze zijn niet alleen leuk om te kopen voor jezelf maar ook om als cadeau te geven of te krijgen. Helemaal in combinatie met een leuk schaaltje!

 

Waar worden amberblokjes van gemaakt?

Musk Ambrette 2%, Musk Xylol 5%, Vanaline 4%, Rose Powder 8%, Essential Oil 10%, Perfume base 71%

De amberblokjes bevatten geen alcohol.

 

Wil je meer weten over de verschillende kwaliteiten van de amberblokjes? Klik dan hier.

Meteen bestellen? Bekijk hier het gehele assortiment amberblokjes!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.