Contact

Kijk hieronder of het antwoord op jouw vraag er al bij staat.

Veelgestelde vragen / FAQ

Verzending

In principe worden alle sieraden in een brievenbusdoosje verstuurd via DHL incl. Track & Trace. Houtsnijwerk en overige grotere items worden altijd in hergebruikte doosjes verstuurd i.v.m. het milieu. Dit betekent dat ik soms op zoek moet naar een juist formaat doosje. Verzending vindt dan plaats binnen een week. Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse behoort ook tot de mogelijkheden en kan op afspraak. Zie ook het Verzend- en retourbeleid.

Queen Beads op Facebook / Instagram

Queen Beads is ook te vinden op Facebook en Instagram. Hier zijn soms ook winacties te vinden. Check de socials en volg ons voor de meest actuele informatie en een compleet overzicht van het assortiment!

Garantie

Sieraden
Ondanks dat de meeste metalen in waarmee Queen Beads werkt in de sieraden het DQ-keurmerk hebben, blijven de metalen in uw aangekochte sieraden helaas niet een heel leven mooi en ook elastiek gaat niet levenslang mee. Queen Beads geeft 4 weken garantie op slijtage van het elastiek. Lees de tips voor correct gebruik. Deze termijn geldt niet voor reguliere retouren (zie hiervoor het Verzend- en Retourbeleid).

(De afkorting DQ (designer quality) geeft het verschil in kwaliteit aan. DQ staat voor een hoogstaande Europese kwaliteit. DQ-metaal is geheel nikkelvrij. dus geschikt voor mensen met een nikkelallergie. DQ-metaal kan veel verschillende platings krijgen, je vindt het o.a. in de kleuren goud, zilver, roségoud en brons. Deze platings zijn gemaakt van echt zilver en goud waardoor het metaal lang mooi blijft. Desondanks is DQ-metaal een onedel metaal (wat RVS bijv. wel is) en kan het onder invloeden van buitenaf verkleuren. Dit is per persoon en gebruik verschillend en de tijd tot eventuele verkleuring heeft te maken met de pH-waarde van de huid. Dit kan uiteenlopen van een dag tot een week tot een jaar of bij sommige personen helemaal niet. Op verkleuring van de metalen kan dan ook geen garantie worden afgegeven). 

Shampoobars 
Retouren zijn voor eigen rekening, tenzij Queen Beads het verkeerde product heeft geleverd. Geld terug is alleen mogelijk als de bar ongeopend / onbeschadigd is.

Overige producten
Op overige producten m.u.v. de geurblokjes en de shampoo bars / bodybars / baardzepen geeft Queen Beads 4 weken garantie. Dit geldt niet voor val- stoot- en waterschade.

Tips voor een langer behoud van de sieraden

Hierbij een aantal tips om toch zo lang mogelijk van de sieraden te kunnen genieten:

  • Vermijd contact met water en droog sieraden af als ze toch nat zijn geworden.
  • Laat de sieraden niet direct in aanraking komen met zeep / parfum / make-up / bodylotion / haarspray / chemicaliën zoals schoonmaakmiddelen.
  • Doe sieraden af als u zwaar werk gaat verrichten of gaat sporten; zweet tast sieraden aan en u kunt blijven haken.
  • Bewaar sieraden op een droge en donkere plek zoals in een sieradendoosje.
  • Verklein de kans op knopen door sieraden apart van elkaar op te bergen.

  • Vermijd te grote druk op sieraden met elastiek zodat de rek erin blijft.
  • Vermijd fel zonlicht of de zonnebank, dit kan de sieraden namelijk laten verkleuren.
  • Rol armbanden van elastiek over de hand, rek het elastiek niet uit.

Werking van edelstenen

Ondanks dat velen aangeven er al baat bij te hebben, is de werking van edelstenen in de sieraden niet wetenschappelijk bewezen. Daarom dienen edelstenen niet ter vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij psychische en/of lichamelijke klachten altijd een arts.

Maatwerk sieraden

Queen Beads levert voor sieraden maatwerk.  Bij specifieke wensen kunt u een e-mail sturen naar info@queenbeadsforyou.nl met daarin uw wensen en evt. uw pols-/enkel-/voet-/halsmaat of speciale wensen t.a.v. het gebruik van (half)edelstenen voor een speciale gelegenheid. Queen Beads kan ook meedenken over de best passende (half)edelsteen voor iedere situatie.