Wie is Queen Beads?

 

"Ik zou het zo leuk vinden om een webshop te hebben". Dat is hoe ik een aantal jaren geleden continu zoekende was naar iets dat dé hit zou zijn. Maar waar ik ook op uitkwam, het was nooit echt mijn ding. Ik kan alleen verkopen waar ik écht achter sta. En waarom wilde ik een webshop? Om stinkend rijk te worden of om écht te doen wat ik leuk vind? Dat laatste dus!

 

Daarom besloot ik om de bergen sieraden die ik met veel plezier gemaakt had en verkocht aan mijn eigen netwerk in een webshop te zetten. Daarbij besloot ik op braderieën te gaan staan voor de naamsbekendheid en besloot ik wel te zien wat er zou gebeuren... Dat was in de zomer van 2022.

 

Natuurlijk ben ik daarna compleet doorgeslagen. Van mijn eerste omzet besloot ik te investeren in amberblokjes als uitbreiding van mijn marktkraam omdat ik zo gek op geuren ben. Ook heb ik een passie voor huisinrichting en zo kwamen daar al snel prachtige houtsnijwerken en dreamcatchers uit Bali bij!

 

Als me gevraagd wordt: 'wat verkoop je in je webshop?' dan zeg ik tegenwoordig altijd maar: 'alles waar je blij van wordt, kijk zelf maar rond, Ik kan het niet uitleggen...'. 


Laat je dus vooral verrassen door de variatie en ervaar mijn business model: 'Only do what makes you happy'! Ik hoop dat jij net zo blij wordt van al die gave items als ik!