Marokkaanse amberblokjes (geurblokjes)

Je ziet ze steeds vaker. Marokkaanse amberblokjes. Hier lees je alles wat je moet weten over deze unieke geurkrachtpatsers! Bijvoorbeeld dat ze niet uit Marokko komen...

 

Marokkaanse amberblokjes uit Pakistan...

Allereerst: de amberblokjes komen van origine uit Pakistan. Daar zie je vaak tinnen blikjes met een amberblokje erin. Jaren geleden ontdekten de Marokkanen deze heerlijk geparfumeerde blokjes en zij namen het recept over. Van hieruit waaide de hype al snel over naar Nederland.

Parfum voor huis en huid

Amberblokjes bevatten geen alcohol. Het zijn geen zeepjes maar in islamitische culturen worden deze heerlijk geurende blokjes wel gebruikt om de huid te parfumeren door ze langs de huid te wrijven. In Nederland kennen we ze vooral als huisparfums, de één sterker dan de ander.

Kies de juiste kwaliteit amberblokjes!

Sinds de opmars in Nederland zijn er verschillende kwaliteiten op de markt gekomen. De handgemaakte amberblokjes en de machinaal gemaakte amberblokjes. Toch wordt vaak geclaimd dat beide handgemaakt zijn. Het verschil is dan ook wat lastig te herkennen tot je ze naast elkaar ziet liggen. De handgemaakte amberblokjes zijn iets dikker en wegen zwaarder vanwege de hogere concentratie etherische olie die deze blokjes bevatten. De machinaal gemaakte blokjes worden voorzien van een synthetische geur. Let dus goed op waar je je amberblokjes koopt. De amberblokjes van Queen Beads worden door de leverancier rechtstreeks uit Marokko geïmporteerd. Hierdoor ben je verzekerd van de beste, handgemaakte kwaliteit!

 

Wil je meer weten over hoe je Marokkaanse amberblokjes gebruikt? Klik dan hier.

Direct bestellen? Klik dan op deze link!

Queen Beads verkoopt niet de amberblokjes Blokker of de amberblokjes Intratuin, de amberblokjes zijn ingekocht bij DE amberblokjes groothandel van Nederland die rechtstreeks importeert uit Marokko. Deze blokjes hebben een andere kwaliteit! Ze zijn handgemaakt en niet machinaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.