5 Kerstcadeautjes onder de €15,-

Het is weer zover, Kerstmis staat voor de deur. Tijd om de kerstversiering van zolder te halen en je huis zo gezellig mogelijk in te richten! Bij de voorbereiding op deze gezellige feestdagen hoort natuurlijk ook het uitzoeken van originele kerstcadeautjes. Aangezien niet iedereen het budget heeft dat de echte Kerstman uit Rovaniemi wel heeft, vind je hieronder 5 leuke cadeautjes onder de €15,-.

 

 

 

QB Collection Armband van €18,95 voor €14,95 met kortingscode QBKERST

Collection QB, bekend om haar veelzijdigheid aan kleuren geïnspireerd door land, zee en lucht in combinatie met een themakleur. Deze armbanden bestaan uit enkel hoogwaardige materialen zoals glaskralen, (half)edelstenen en designer quality metalen (metaal met een laagje echt zilver of goud) of roestvrij staal (RVS). Herkenbaar aan het Queen Beads logo en standaard aansluitend op polsmaat 18. Indien een artikel uitverkocht is of een andere maat gewenst is, stuur dan een berichtje via deze pagina: contact.

Combideal Schaaltje capiz schelp Ster met 2 geurblokjes van €20,- voor €15,-

Geef een schattig handgemaakt schaaltje van schelp in de vorm van een ster cadeau inclusief 2 amberblokjes naar keuze. Natuurlijk wordt e.e.a. leuk ingepakt voor de kerst!

Geef een bodybar appel-kaneel & sisalzakje voor €10,50

De Body Bar Appel Kaneel is typisch voor het seizoen en een heerlijke ervaring onder de douche. Geniet van het zachte schuim en de heerlijke geur van appel met een vleugje kaneel. Leuk als cadeau in de decembermaand in combinatie met een sizalzakje om hem in te gebruiken en te bewaren.

Voor de heren: geef een baardzeep met sisalzakje voor €12,-

Hoe leuk zijn deze baardzepen sandalwood en agarwood?!  Combineer met een sisalzakje om de baardzeep in te gebruiken en te bewaren. Wordt natuurlijk stoer verpakt!

Combineer een shampoo bar met een amberblokje en raspje of sisalzakje voor €15,-

Combineer een setje op geur of kleur. Kies voor een shampoobar, amberblokje en raspje of kies voor een shampoobar, sisalzakje en amberblokje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.