Een origineel kerstcadeau voor mannen

De feestdagen komen er alweer aan. De winkelcentra zijn mooi aangekleed met verlichting en de winkels hebben hun assortiment aangepast op de kerstdagen. Ook de tuincentra zijn in de avonduren open om je een ultieme kerstbeleving te geven met behulp van hun kerstshows... Er is zoveel te koop dat je het soms even niet meer weet. Niet voor niks wordt er in deze tijd veel op Google gezocht naar 'kerstcadeau voor mannen'. Laat ik je in deze blog een handje helpen!

Laat een barbecue borrelplank voor jouw grillmaster graveren

Het vuur aan, een lap vlees op de gril en een biertje in de hand. Veel mannelijker gaat het niet worden. Tijdens de zomer- of winterbarbecue is het de man des huizes die de show steelt. Om zijn culinaire hoogstandjes te presenteren is een echte grillmaster borrelplank graveren (en jij bent voorzien van een heerlijke maaltijd, 2 vliegen in 1 klap)!

Geef een heerlijk geurende shaving bar of baardzeep

Bij Queen Beads kun je terecht voor mannen met en mannen zonder baarden! Geef een heerlijke Shaving Bar Pure Cotton cadeau  (verkrijgbaar vanaf 22 november) of kies voor een reinigende en verzorgende baardzeep.

Amberblokjes alleen voor vrouwen? Echt niet!

Geloof het of niet maar op de braderieen waar ik sta zijn het 9 van de 10x de mannen die het eerste amberblokje optillen om eraan te snuffelen! De persoonlijke voorkeuren verschillen en op deze pagina vind je alle geuren, maar meest geliefd onder de heren zijn toch wel vaak de wat frissere geuren. Om je te helpen heb ik daarom een voorselectie gemaakt van de meest geliefde amberblokjes voor mannen!

En wat dacht je van een giftbox voor mannen?

Kies voor een giftbox met baardzeep en amberblokjes, of stel zelf een leuke giftset samen met bijvoorbeeld een borrelplank, shavingbar of amberblokjes! Zelf samenstellen? Stuur me dan even een berichtje!

 

Voldoende inspiratie dacht ik zo! Als dat geen fijne kerst wordt...!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.