De hit van NU: De Shampoo Bar

Haarverzorgingsproducten zijn er in veel verschillende vormen, van shampoos tot conditioners en van oliën tot stylingproducten. Maar er is een ander type product dat de laatste tijd aan populariteit wint: shampoobars. Deze kleine, gebruiksvriendelijke ronde shampooblokjes bevatten natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en reinigen. Ik moet bekennen dat ik in het begin wat terughoudend was. Zou dit echt werken? Mijn antwoord is ja! De shampoo schuimt heerlijk en mijn haar voelt zacht en schoon aan.

Diep reinigende en verzorgende shampoo bar

Ik gebruik graag shampoobars omdat ze zo handig zijn. Ze zijn ook zeer betaalbaar, waardoor ze een ideale optie zijn voor diegenen die niet bereid zijn veel geld uit te geven aan haarverzorgingsproducten. En, omdat ze zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, veroorzaken ze geen schade aan je haar. Ook als je op zoek bent naar een diepreinigende shampoo, ook dan zal je dol zijn op deze fantastische shampoobars.

 

Cadeautje van de natuur

De reden waarom de shampoobars zo goed verzorgen en reinigen is namelijk dat ze bestaan uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter, plantenextracten en etherische oliën, die helpen je hoofdhuid te reinigen terwijl je haar zacht en gezond aanvoelt. Daarnaast zijn de shampoobars volledig vrij van plastic, diervriendelijk (niet op dieren getest) en vegan (bevatten geen stoffen afkomstig van dieren). 

Zacht haar door een shampoo bar op basis van shea boter

Shea boter wordt gewonnen uit de zaden van de shea boom, die op de West-Afrikaanse savanne groeit. Het is niet alleen één van de wonderen der natuur, maar het is ook een hele bijzondere. Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor huidverzorging, haarverzorging, babyverzorging, genezing en voedsel. Shea boter is goed voor elk haartype, maar in het bijzonder is het dé remedie tegen droog, dof, beschadigd of dun haar.

 

Etherische oliën voor een heerlijk geurende shampoo bar

Etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) zijn een uniek geschenk uit de natuur. Vaak worden zij ook 'de levensenergie van de natuur' genoemd, want, zij zijn het hart en ziel van de planten. Etherische oliën zijn de aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden. Onderzoek heeft aangetoond dat etherische oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of verdampen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben.

 

Ieder haartype een andere shampoo bar

Natuurlijk is ieder haar en iedere hoofdhuid anders. De shampoobars kunnen in principe voor alle haartypen worden gebruikt maar bevatten ieder unieke eigenschap waardoor ze net iets extra's toevoegen bij de verschillende haartypes en hoofdhuiden. Kies dus de shampoobar die het beste bij jou past.

shampoo bar vet haar - shampoo bar krullen - 

Haartype / haarprobleem Shampoobar
Normaal tot droog haar Bamboe
Normaal haar / Haaruitval Citroen & Gember
Normaal tot droog haar / Gevoelige hoofdhuid Jasmijn
Normaal tot droog haar / Beschadigd haar Roos
Normaal tot vet haar / Roos Lavendel
Normaal tot vet haar / Jeukende hoofdhuid Tea tree

 

 

Een beter milieu begint bij...
een shampoo bar!

Al onze shampoobars zijn 100% plasticvrij verpakt! De verpakkingsmaterialen zijn volledig biologisch afbreekbaar en/of recyclebaar. Uiteraard zijn al deze producten niet op dieren getest, dus diervriendelijk! Door de aanschaf van deze producten verwent je niet alleen haar en huid, maar draag je ook bij aan minder plastic afval in de wereld.

 

Nog niet overtuigd over de shampoo bar?

GESCHIKT VOOR IEDER HAARTYPE
IEDERE SHAMPOO BAR BEVAT EIGEN VERZORGENDE EIGENSCHAPPEN 
100% PLASTICVRIJ VERPAKT
VEGAN

DIERPROEFVRIJ
PALMOLIE VRIJ
SILICONEN VRIJ
CRUELTY FREE
60 GRAM
60 / 70 WASBEURTEN (DIT BESPAART CA. 3 SHAMPOOFLESSEN)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.