Kapelse voorspellingen en zoete ontmoetingen

Met Kim tijdens de Kapelse Dag.

Op de braderie maak je zo nu en dan wel eens wat mee. Dat bleek maar weer toen ik vorig jaar de Kapelse dag bezocht: ik ontmoette daar spiritueel genezer Rudy.

Een klein mannetje van in de zeventig met een, volgens hem, bijzondere helderziende gave. Hij legde zijn hand op mijn schouder en wist wat rake dingen over mij te vertellen, maar of die nu algemeen toepasbaar waren of echt persoonlijk, dat zou ik niet weten. Wat wel bijzonder was, was de persoon Rudy. Hij kocht een boeddhabeeld en twee armbanden en wist nog niet voor wie. Rudy vertelde me graag cadeautjes weg te geven en altijd iets daarvoor in huis te willen hebben. Hij vond het, zoals ik in de blog van die dag al schreef, wel gezellig en schoof aan in mijn kraam om vervolgens mee te helpen verkopen. We sloten de middag af met voor hem zijn favoriete amberblokje jasmijn en ik ontving versgeknipe salie en een afgeknipte roos uit zijn tuin. 

Toen ik vandaag, een jaar later, naar Kapelle reed vertelde ik Kim, met wie ik vandaag naar de braderie ging, over deze ontmoeting en ik gaf aan te hopen Rudy weer te ontmoeten. En ja hoor, zo tegen 16.00 uur stond hij daar. Samen met zijn vriendin. Natuurlijk volgde wederom een handoplegging. Rudy wist aan te geven dat ik momenteel in een periode van verandering zit en die verandering erg moeilijk is en circa twee jaar zal gaan duren maar na die tijd zou ook alles goedkomen. Hij zag iets voor zich met iemand in eenzelfde proces die een belangrijke rol zou gaan spelen. Rudy raakte geëmotioneerd. Na zijn tranen gedroogd te hebben maakten we onderstaande foto.

Omdat ik het leuk vond hem weer te ontmoeten, pakte ik een jasmijn amberblokje voor Rudy en ik gaf hem deze cadeau. Hij was er zichtbaar blij mee. Samen met zijn vriendin wandelde hij verder. En net voor ik begon met opruimen stonden ze daar weer. Deze keer met een bakje aardbeien voor mij. Het was een zoete ontmoeting. 😉

 

 

Met Rudy tijdens Kapelse dag 26/08/2020

Reactie plaatsen

Reacties

Ton
7 maanden geleden

Wat een leuke ontmoeting Wendy en wat doe je leuke dingen.
Lichtelijk op het spirituele pad mooi ik ga je volgen .
Met mij alles wel en hoop je toch weer eens te treffen.
Dikke knuffel