De sieradentrends voor zomer 2023!

sieraden trends zomer 2023

Met de eerste warme dagen achter de rug, is het tijd om je sieradencollectie een update te geven! Of je nu zoekt naar de perfecte accessoires voor een zonnige vakantie of je je dagelijkse outfits wilt opfleuren, er zijn een aantal sieradentrends die je niet mag missen. Van kleurrijke statementstukken tot delicate gouden details, deze zomer draait alles ohet toevoegen van een vleugje flair aan elke look. In deze blog lees je 5 tips over de heetste zomertrends van 2023!

1. Levendige kleuren

Zomer staat synoniem voor levendigheid. Felle, opvallende kleuren zijn dit seizoen een grote trend. Denk aan oorbellen, armbanden en kettingen in vrolijke tinten zoals koraalroze, zonnig geel, turquoise en diepblauw. Deze kleurrijke stukken voegen onmiddellijk een speelse touch toe aan elke outfit en laten je stralen in de zomerzon.

ibiza sieraden

2. Schelpen en parels

Deze zomer domineren schelpen en parels de sieradenscene. Van schelpkettingen tot pareloorbellen, dit is de perfecte trend om een vleugje maritiem aan je look toe te voegen. Kies voor natuurlijke schelpen en parels of ga voor sieraden met schelp- en parelmoereffecten om een subtieler statement te maken. Of je nu naar het strand gaat of gewoon de zomerse sfeer wilt vastleggen, je zit altijd goed!

ibiza armbanden

3. Stapelen en mixen

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke sieradenstapel. Deze zomer draait alles om het mixen en matchen van verschillende stijlen en materialen. Combineer delicate armbandjes met kleurrijke kralen, voeg enkele gouden en zilveren ringen toe aan je vingers en stapel kettingen van verschillende lengtes voor een moeiteloos coole uitstraling. Er zijn geen regels, dus experimenteer erop los en maak je eigen persoonlijke sieradencollectie.

sieraden moeder goud

4. Gouden details

Goud is terug en prominenter dan ooit tevoren. Deze zomer zien we een overvloed aan sieraden met gouden details. Van verfijnde gouden kettingen met hangers tot statementringen en opvallende gouden oorbellen en armbanden gecombineerd met bijvoorbeeld edelstenen. Goud voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit. Combineer je gouden sieraden met neutrale tinten voor een chique en stijlvolle look.

5. Statement oorbellen

Maak een statement met opvallende oorbellen. Van grote bijzondere vormen tot kleurrijke kwastjes en unieke ontwerpen, deze oorbellen trekken zeker de aandacht. Laat je oren opvallen door een paar gedurfde kleurrijke oorbellen.

 

Heb je speciale wensen? Neem gerust contact op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.