QB Collection Oorbellen

 

Wegens een toename aan bestellingen van de andere items is het eigen handwerk even stil komen te liggen. Wegens tijdgebrek kan ik geen levertijden meer garanderen. Om teleurstellingen te voorkomen is het momenteel alleen nog mogelijk om handgemaakte edelsteen sieraden in de showroom te bezichtigen / aan te schaffen en niet meer online of via een maatwerkorder. Over een tijdje worden alle voorraden wel weer aangevuld dus houd de pagina in de gaten!

 

Collection QB, bekend om haar veelzijdigheid aan kleuren geïnspireerd door land, zee en lucht in combinatie met een themakleur. De oorbellen van Collection QB kennen daarnaast een diversiteit aan vormen. De oorbellen bestaan uit enkel hoogwaardige materialen zoals glaskralen, (half)edelstenen en designer quality metalen (metaal met een laagje echt zilver of goud) of roestvrij staal (RVS). Daarmee onderscheiden de oorbellen van Collection QB zich van andere sieraden.

Alle oorbelhaken met bovenstaande vorm zijn gemaakt van RVS. Bij de overige haken is dit DQ (metaal met een laagje goud of zilver). Heb je snel last van allergieën? Dan raad ik je de oorbellen op RVS haak aan.

Edelsteen oorbellen goudkleurig


Turquoise

Blauw

Roze

Oranje

Paars

Zwart

Wit / crême

Geel

Rood

Groen

Goud

Multicolour

Edelsteen oorbellen zilverkleurig

De oorbellen met edelsteen zilverkleurig komen z.s.m. op de website te staan. Heb je oorbellen in goudkleur gezien die je liever in zilverkleur wilt? Neem gerust contact op. Custommade oorbellen zijn mogelijk zonder extra kosten!