6 Cadeautips voor Valentijnsdag

14 Februari, Valentijnsdag. Op deze dag wordt nog altijd (anoniem) de liefde aan nieuwe en niet-zo-nieuwe-vlammen verklaard. Inmiddels is Valentijnsdag uitgegroeid tot een dag die niet meer alleen in het teken staat van de liefde tussen partners, maar meer tot een algemene dag die in het teken van de liefde staat voor iedereen. Of dat nu ouders, vrienden of je favoriete buurtjes zijn, dat maakt niks uit. Een blijk van waardering, een goed excuus om elkaar in de watten te leggen, of om toch iemand (anoniem) de liefde te verklaren... Jij kies, Queen Beads geeft je wat leuke ideeën

Laat een unieke borrelplank graveren

Een illustratie, een tekst, het kan allemaal!

Bij Queen Beads laat je een prachtige borrelplank met eigen tekst en/of illustraties graveren. Jij kiest wat je erop wilt hebben, vult het bestelformulier in en Queen Beads stuurt je wat opties toe. Daaruit maak jij een keuze en branden maar! Check de pagina voor de verschillende borrelplanken en vul het bestelformulier in.

 

Edelsteen herenarmband / unisex armband

Shop een armband uit deze selectie, of laat er een op maat maken, en maak hem blij.

Deze armbanden zijn gemaakt van prachtige edelstenen, geregen op elastiek. Iedere steen heeft een eigen betekenis. Over de betekenis van de edelstenen lees je meer op deze pagina.

 

Armberblokjes met een leuk schaaltje

Wie is nu niet dol op een lekker geurtje in huis dat ook nog leuk oogt?

Marokkaanse amberblokjes zijn helemaal de hit van nu! Je legt ze neer op een schaaltje en er komt zoveel geur vanaf, dat de ruimte heerlijk ruikt. Zakt de geur weg? Dan schraap je het blokje met een raspje. Het blokje kan met af en toe schrapen meegaan tot een jaar! Bekijk de pagina voor alle geuren en accessoires.

 

Armbandenset dames

QB Collections staat afwisseling. Elke armband is uniek en samen een prachtig geheel.

De QB Collections armbandensets zijn prachtige handgemaakte armbandencombinaties van edelstenen, leer, Tsjechische glaskralen in bijzondere vormen en metaal met een laagje echt zilver of goud. De armbanden zijn los te dragen voor de afwisseling of als een unieke combi. Je blijft ontdekken door alle variaties aan kralen in deze prachtige armbandensets!

 

Heerlijke shaving- en shampoobars voor hem en voor haar

Hier shop je heerlijke SLES-/sulfaat-/parabenenvrije bars die heerlijke ruiken.

Deze heerlijke bars vervangen gemiddeld 2 flessen shampoo of scheerschuim. De bars zijn niet op dieren getest en bevatten geen irriterende stofjes voor de (hoofd)huid. Ze zijn milieuvriendelijk verpakt en gaan tot wel 80 beurten mee. Er zijn diverse soorten met weldadige geuren. Meer daarover lees je hier.

 

Prachtige interieuritems

Wat dacht je ervan om het huis op te fleuren met prachtige acccesoires?

Queen Beads heeft de meest unieke en prachtige verzameling woonaccessoires. Van handgemaakte Marokkaanse koffietafeltjes tot stenen waxinelichthouders en van Balinees houtsnijwerk tot handgeknoopte dromenvangers en 100% katoenen boho wandtapijten. Check alle items op deze pagina.

 

Voldoende inspiratie op kunnen doen?

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met wat leuke items! Ben je er nog niet uit? Klik dan door de website en doe nog veel meer inspiratie op! Natuurlijk worden de items romantisch verpakt. Zet in de opmerkingen bij je bestelling dat het een cadeau voor Valentijn is en Queen Beads geeft de verpakking net die extra touch!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.