8 Manieren om je huis op te fleuren

Kijk je al tijden tegen deze interieur inrichting aan en raak je een beetje uitgekeken? Nieuw jaar, nieuwe kansen. Met deze paar tips tover je je woning om tot jouw prachtige paleisje waar je weer een langere tijd van kunt genieten!

 

1. Voeg planten toe aan je huis

Planten zien er niet alleen mooi uit maar ze helpen ook de lucht in je huis te zuiveren.

Ook als je geen ster bent in het verzorgen van planten kun je je huis alsnog leuk ermee aankleden. Wat dacht je van de tilantia (ook wel luchtplantje genoemd)? 1x Per week licht besproeien of met zijn kontje in regenwater dompelen en je bent klaar!

 

Bij Green Bubble kun je via WhatsApp je eigen Monstera plant uitzoeken op uiterlijke kenmerken.

2. Verf je muur in een licht, natuurlijk tintje

Helemaal van nu: natuurlijke tinten. Door je muren in lichtgekleurde accenten te verven, kan een ruimte helderder en opener aanvoelen. Je kunt meerdere tinten gebruiken die je ook laat terugkomen in je accessoires zodat alles een geheel blijft en niet te druk wordt. Wat dacht je van de Flexa kleur van 2023: 'Wild wonder'?

3. Let the sunshine in!

Laat de zon je huis binnenkomen. Open gordijnen of jaloezieën om natuurlijk licht naar binnen te laten. Hierdoor kun je spelen met lichtinval.

 

4. Gebruik spiegels in je interieur

Spiegels kunnen helpen om licht te weerkaatsen en een ruimte lichter en optisch groter te maken.

 

5. Voeg kleurrijke accenten met leuke woonaccessoires

Voeg wat kleurrijke accenten toe zoals kussens, dekens en kunstwerken die helpen om de ruimte iets vrolijker te maken. Leuke ornamenten doen het ook altijd goed!

6. Opruimen, opruimen en nog eens opruimen

In een schoon en opgeruimd huis voelt automatisch alles prettiger en gezelliger aan. Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd! Moeite met opruimen? Neem een opruimcoach in de hand? Die laat je in een uurtje al wat handigheidjes zien hoe jij je huis overzichtelijk kunt houden.

7. Voeg geuren toe zoals amberblokjes

Gebruik amberblokjes, kaarsen, roomsprays, diffusers of potpourri om een warme en uitnodigende of frisse sfeer te creëren. Bij Queen Beads shop je de mooiste schaaltjes en amberblokjes om je huis lekker te laten ruiken. Of wat dacht je van de traditionele nag champa wierook?

 

8. Werk verlichting bij

Overweeg om meer verlichtingsarmaturen toe te voegen of te upgraden naar helderdere lampen om het huis lichter en helderder te maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.