Body Bar Haver

De Romeinen en Grieken maakten al gebruik van de voordelen van haver door erin te baden om hun beschadigde huid te verzachten. Haver is een fantastisch ingrediënt, het is heel gezond om regelmatig haver te eten, maar ook uitwendig heeft het een kalmerende werking voor de huid. Lees hier meer waarom de body bar haver voor jou een ideale uitkomst kan bieden!

 

De werking van de body bar haver op de huid

Tegenwoordig wordt haver in cosmetica gebruikt vanwege de vitamine E die zich in de kiem bevindt en die het lichaam en haarcellen beschermt. Vitamine E zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt en deze vitamine beperkt de celschade die de zon aanricht. De belangrijkste eigenschap van vitamine E is dat het ervoor zorgt dat de andere werkzame ingrediënten in huidverzorgingsproducten dieper in de huid kunnen doordringen om zo hun werk beter te doen. Een ander belangrijk onderdeel van haver is het antioxidant avenanthramide, dat onze huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Dit antioxidant werkt ook goed tegen jeuk.

 

Waarom de body bar haver?

Deze body bar met haverextract werkt verzachtend voor een ruwe en droge huid en verwijdert dode cellen. De body bar laat daarnaast een beschermend laagje achter. Heb je last van een jeukende huid dan kan de body bar haver helpende eigenschappen bevatten.

 

Wil je meer weten over de body bars? Klik hier.

Klik hier voor een overzicht van alle body bars.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.