Balinees Houtsnijwerk, dreamcatchers en nog meer

Een tijd geleden kwam ik in contact met Willem. Willem is jaren geleden geëmigreerd naar Bali en scoort daar de mooiste moderne houtsnijwerken, dreamcatchers en andere huisdecoratie waar wij Nederlanders gek op zijn. Het mooie is dat de verkopen in Nederland zo goed gaan, dat hij hiermee niet alleen zijn eigen brood verdient, maar ook de bevolking op Bali en op de omliggende eilanden van Indonesië steunt.

 

Foto links: Hier worden prachtige lampenkappen gemaakt.

Foto rechts: Als alles compleet is worden de dozen vervoerd naar een container om deze in april in Nederland te krijgen.

 

 

Eerlijk Balinees handwerk

Bij Queen Beads ben je altijd ervan verzekerd dat de Balinese handgemaakte items worden ingekocht tegen een eerlijke prijs en niet worden vervaardigd middels kinderarbeid. Om ervoor te zorgen dat het geld op de goede plek terecht komt worden schappelijke prijzen afgesproken. Om de bevolking extra te ondersteunen is door Willem een weeshuis opgericht. Daarnaast beheert Willem een stichting die zich richt op schoon drinkwater voor de bevolking die helaas nog in armoede leeft. Over deze stichting, S.P.I. Schoon water Projecten Indonesië, lees je hieronder meer.

Agung & Ayu maken de
prachtigste houtsnijwerken.

 

Stichting S.P.I. Schoon water projecten Indonesië

Schoon drinkwater lijkt voor ons de normaalste zaak. Maar wat bij ons zo gewoon is, is in veel delen van de wereld niet zo. Zo ook in Indonesië. In de armste gebieden moeten de mensen het water koken en ook dan is de kwaliteit nog niet gezond. De Stichting S.P.I. levert daarom waterfilters. Gezinnen doen vuil water in de bovenste emmer. Het water loopt dan door het unieke tulpfilter (Nederlandse uitvinding) door naar de onderste emmer, waar vanuit zij meteen schoon water kunnen drinken.

 

Doneren aan S.P.I. Schoon water projecten Indonesië

Wil jij hieraan bijdragen? Dan kan dat. Je kunt jouw bijdrage doneren onder vermelding van 'Waterfilters' op rekeningnummer NL63RABO0342228889 t.n.v. W. Vooren.

Een compleet nieuwe waterfilter kost €25,- maar iedere (kleine/maandelijkse) bijdrage is van harte welkom.

 

Wil je het werk van de stichting volgen? Klik dan hier en druk op de 'lid worden' button om de stichting en het goede werk dat zij verrichten te volgen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.