Shampoobars met winterse geuren

Warme winteravonden worden in de badkamer  gehaald met deze heerlijke mix van zoet en kruidig. Er zijn maar weinig geuren waar je zo'n warm gevoel van krijgt! Kies voor deze winterse limited edition shampoo- en bodybars: Appel & kaneel en Sinaasappel & kruidnagel

Tijdens het productieproces bij Shampoobars werd er volop genoten van het samenstellen van de ingrediënten, de mooie kleur en de fantastische warm zoete geuren van appel-kaneel en  sinaasappel-kruidnagel van deze limited edition shampoo- en bodybars. Ook hier, toen de voorraad binnen kwam, was het puur genieten. Nog voor de doos open was, kon je al een vleugje van deze heerlijke geuren ruiken en dit werd alleen maar beter bij het gebruik in de douche.

 

Appel-kaneel of sinaasappel-kruidnagel?

Shampoobar Appel-kaneel

Geschikt voor ieder haartype • Limited Edition • 80 wasbeurten • 60 gram

The most wonderfull Limited Editon Shampoo Bar of the year! De combinatie van appel met een vleugje kaneel is typerend voor het seizoen en fantastisch als cadeau of gewoon lekker voor jezelf. 

Shampoobar Sinaasappel-Kruidnagel

Geschikt voor ieder haartype • Limited Edition • 80 wasbeurten • 60 gram

Deze echte herfst en winter geur doet je bijna denken aan een heerlijke cake vers jit. Deze Limited Edition Shampoo bar is een heerlijk cadeau voor de koude dagen, maar bijna te lekker om weg te geven.

Bodybar Appel-kaneel

Geschikt voor ieder huidtype • Limited Edition • 80 wasbeurten • 60 gram

De Body Bar Appel Kaneel is typisch voor het seizoen en een heerlijke ervaring onder de douche. Geniet van het zachte schuim en de heerlijke geur van appel met een vleugje kaneel. Leuk als cadeau in de wintermaanen!

Bodybar Sinaasappel-Kruidnagel

Geschikt voor ieder huidtype • Limited Edition • 80 wasbeurten • 60 gram

De Body Bar Sinaasappel – Kruidnagel warmt je weer helemaal op tijdens de koude winterdagen. Geniet tijdens het douchen van de heerlijke warme geur en het zachte schuim zodat je even helemaal tot rust dan komen. Deze Body Bar is niet alleen heerlijk om zelf te gebruiken, maar ook een super leuk en duurzaam cadeau om weg te geven tijdens de feestdagen!

 

Hoe gebruik ik de shampoobar of bodybar?

  1. Zorg dat je handen nat zijn.
  2. Wrijf de bar tussen je handen. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoobar over je natte haar wrijven of met de Bodybar over het lichaam.
  3. Masseer het schuim zorgvuldig met je handen door je haren of op de huid.
  4. Spoel de shampoo uit je haren of van je lijf.
  5. Bewaar de bar op een droge plek.

Omdat de bars veel voedende oliën bevatten, is het voor veel mensen niet nodig om voor het haar hiernaast nog gebruik te maken van een conditioner. Heb jij snel droog en/of pluizig haar? Dan raden wij het aan om wél een conditioner te gebruiken.

 

Wat is een shampoobar of bodybar?

Een shampoobar (ook wel bekend als haarzeep) of bodybar, is eigenlijk hetzelfde als een reguliere shampoo. Het verschil is dat reguliere shampoo of douchegel voor ongeveer 80% uit water bestaat, waardoor het vloeibaar is en vaak wordt verpakt in een plastic fles. De shampoobar is shampoo in een vaste vorm en de bodybar is een douchegel in vaste vorm. Hierdoor is er weinig verpakkingsmateriaal nodig (een gerecycled papieren doosje is voldoende) en daarmee bespaar je veel plastic. Een bar vervangt namelijk 3 flessen vloeibare shampoo of douchegel. Over de voordelen van shampoo- en bodybars lees je meer in de vorige blog

 

Kijk snel op deze pagina voor meer informatie of om jouw bar te shoppen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.