Unieke samenwerking met Helio

 

Gratis mini-flesje etherische olie bij alle sieraden uit de 'Ode aan de lavasteen' collectie

Bij alle sieraden uit de 'Ode aan de lavasteen' collectie  krijg je een gratis mini-flesje etherische olie van Helio.

Je kunt zelf kiezen welke olie het beste bij jou past. Ga je voor lavendel of toch liever voor wild orange? 

 

Lavendel

Ondersteunt bij het uiten van emoties en helpt angst voor afwijzing te overwinnen. Mensen die zich liever terugtrekken in plaats van zich te laten horen, kunnen dankzij lavendel het vertrouwen krijgen om hun innerlijke wereld te laten zien. Kan helpen bij: blokkades in de communicatie, angst voor afwijzing, ongezien of ongehoord voelen, spanning, gevoelens van onrecht en slaapproblemen en werkt rustgevend en kalmerend.

 

Wild orange

Sinaasappel inspireert en ondersteunt je creativiteit en een goed humeur. Deze olie helpt om een verbinding te maken met je ‘innerlijke kind’ en brengt spontaniteit en lol terug in je leven. Deze olie van overvloed helpt om je mindset van schaarste los te laten: “Geef zonder terug te verwachten, er is genoeg''. LET OP: Citrusoliën zijn fotosensitief, na gebruik op de huid 12 uur zon vermijden.

 

Voor etherische oliën geldt altijd dat er kans is op huidgevoeligheid. Etherische olie dient buiten het bereik van kinderen te worden gehouden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg dan altijd eerst een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en overige gevoelige gebieden.

 

Hoe te gebruiken?

Lavasteen heeft een poreuze structuur. Door de gaatjes kan de geur van essentiële olie lang blijven hangen. Daardoor is lavasteen perfect om als diffuser sieraad te gebruiken. Doe een druppel etherische olie op 1 tot 3 lavasteen kralen. Herhaal dit wanneer het nodig is. Wanneer je een hoge kwaliteit olie ,zoals die van Helio ,gebruikt is herhaling gedurende dag niet nodig. De geur blijft dan lang hangen en de werking duurt dan ook langer.

 

Wie is Helio?

Helio staat onder leiding van Léanne en is the place to be als het gaat om etherische oliën. Léanne haar expertise is het overdragen van kennis en dit combineert zij met haar liefde voor etherische oliën en haar wens om anderen te helpen bij het verbeteren van hun algehele gezondheid. Léanne verdiept zich dagelijks in nieuwe onderzoeken en informatie over de oliën. Haar missie is dat mensen de regie over hun gezondheid (als dat kan) in eigen hand nemen en bouwen aan een gezonde levensstijl. In workshops, webinars en online trainingen/cursussen legt Léanne uit hoe je stap voor stap op een praktische en veilige manier de oliën kunt toepassen in je leven. 

 

Wat zijn etherische oliën en waarom de combinatie met lavasteen?

Etherische oliën zijn vluchtige en aromatische stoffen die van nature voorkomen in organisch materiaal zoals bomen, planten en struiken. Etherische oliën komen voor in meer dan 3000 bomen, planten en struiken en er zijn honderden oliën die je kunt kopen. Ze zijn heel geconcentreerd, vaak wel 50 tot 70 keer sterker dan de kruiden in je keukenkastje en er is dan ook heel veel plantaardig materiaal nodig om ze te maken. Er zijn bijvoorbeeld wel 65 citroenen nodig voor 15ml pure citroenolie. We krijgen als consument steeds meer informatie over de voordelen van etherische oliën. Ook zijn we de afgelopen jaren steeds bewuster bezig met onze gezondheid, duurzaamheid en groeit de vraag naar biologische producten. Natuurlijke alternatieven voor verzorgingsproducten en schoonmaakproducten maken vaak gebruik van essentiële oliën voor de geur en de werking. Ook is er een toenemende acceptatie van aromatherapie in het algemeen, gesteund door de voordelen die natuurlijke producten hebben voor je lijf en je humeur, net zoals (half)edelstenen als lavasteen dat hebben. 

 

Wil je meer weten over het gebruik van etherische oliën? Neem dan een kijkje op de website van Helio (http://www.helio.work)!