Levertijd, verzenden & retourneren

 

Levertijd
De levertijd is veelal binnen 3 werkdagen.  Indien u een sieraad met een kortere levertijd wenst, neemt u dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu? 
Queen Beads levert via DHL en PostNL, twee erg betrouwbare partners waar bijna nooit iets kwijtraakt. DHL bezorgt de bestelling via de brievenbus normaliter in 1 tot 2 werkdagen. Heb je je bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen?
1. Controleer eerst of het adres klopt op de orderbevestiging. Zo niet, neem dan contact op met Queen Beads via info@queenbeadsforyou.nl
2. Klopt het adres? Dan vragen we vriendelijk nog 2 extra dagen te wachten.
- Meestal komt het pakketje alsnog met enige vertraging aan.
- Zo niet, dan is het vaak bij Queen Beads al retour gekomen en nemen we contact op met je.
- In het ergste geval is het verloren gegaan met de post.
Mocht je bestelling er na een aantal werkdagen nog niet zijn, dan kan je gerust contact met ons op (info@queenbeadsforyou.nl) zodat we kunnen bekijken of er iets mis is gegaan.

Gratis verzending 
Voor bestellingen boven de €50,- tot 2 kilo is verzending kosteloos.

Verzendkosten

Queen Beads verstuurt sieraden binnen Nederland waar mogelijk in een brievenbusdoosje per DHL. De kosten hiervoor bedragen €3,95. Voor grotere pakketten zoekt Queen Beads samen met jou naar de voordeligste verzendoptie.

Bestellingen van Belgische klanten doen er iets langer over, houd hier dus rekening mee alvorens u een bestelling plaatst.

Past het door de brievenbus?
Ja, alle reguliere pakjes van Queen Beads passen door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven, je bestelling valt gewoon op je deurmat.

Mogelijkheid tot verzekerd verzenden 
Queen Beads maakt gebruik van DHL brievenbuspost. Het risico van verzending ligt bij de klant. Queen Beads bieft de optie om het pakje tegen een meerprijs verzekerd te versturen. Ook dan past het pakje door de brievenbus, en heb je 100% levergarantie.

Retourneren
Queen Beads doet haar uiterste best om je goed te informeren over de sieraden door een uitgebreide productomschrijving, het vermelden van afmetingen en duidelijke foto's. Al onze sieraden hebben daarnaast 14 dagen lang een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet helemaal tevreden? Dan mag je om welke reden dan ook na ontvangst de sieraden retourneren binnen 14 dagen. 
Hierop bestaan twee uitzonderingen: oorbellen (dit i.v.m. hygiene) en gepersonaliseerde sieraden (volgens de Wet Kopen op Afstand, meer hierover lees je op de website van ConsuWijzer). Alleen als er een duidelijke fout door Queen Beads is gemaakt (bijvoorbeeld een spelfout of een verkeerde datum), dan maakt Queen Beads uiteraard kosteloos een nieuw sieraad. Mail in dit geval naar info@queenbeadsforyou.nl. Voor houtsnijwerk geldt een retourtermijn van 14 dagen. Geurblokjes worden niet retour genomen i.v.m. hygiene afwegingen. Retourneren geschiedt altijd op eigen kosten.

 

Wil je een langere ruiltermijn?
Bijvoorbeeld omdat je het cadeau wil doen? Dan kan dit eventueel in overleg. Stuur hiervoor een email naar info@queenbeadsforyou.nl.

Past hiet sieraad niet?
Geen probleem. We ruilen het kosteloos voor je om. Het enige dat je zelf betaalt zijn de postzegels van de retourzending. Ongefrankeerde zendingen worden niet in behandeling genomen.


Hoe start ik de retourprocedure?
1) Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je sieraad contact op met Queen Beads via info@queenbeadsforyou.nl. Vermeld in deze e-mail naam, ordernummer en de reden van retour (niet verplicht, wel fijn). 

Let op: gegraveerde sieraden komen volgens de wet nooit voor retour in aanmerking, behalve bij een spelfout. Ook oorbellen vallen buiten het retourrecht ivm hygiëne.

2) Je ontvangt op deze e-mail binnen uiterlijk 3 werkdagen een bericht terug. Na dit bericht kan je de sieraden (binnen 21 dagen na ontvangst van je bestelling) terugsturen naar het volgende adres:

Queen Beads

Tuindreef 39
2724 PR Zoetermeer

3) De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening en worden niet vergoed. Als het pakje niet genoeg gefrankeerd (of 'retour afzender') is gegaan krijgt Queen Beads van PostNL een administratieve boete van ca. €5,20 (2021) die zal worden doorberekend (en van het retourbedrag zal worden afgetrokken). Het pakje kan met reguliere post retour worden gestuurd.

4) Maak je geen gebruik van de 100% tevredenheidsgarantie, dan is de koop 14 dagen na ontvangst van de sieraden definitief.