ACTIE Open Dag Hondenschool Martin Gaus

 

Beste hondenliefhebber & viervoeter,


Op 10 september as. ontmoeten we elkaar tijdens de Open Dag van hondenschool Martin Gaus Zoetermeer, de hondenschool waar je je hond niet opvoed door dwang maar door positieve benadering en een evenwichtige balans in de relatie tussen hond en mens! Ik voel me dan ook vereerd dat ik, als zelf groot hondenliefhebber (ik heb 2 border collies en een leen-geleidehond van mijn slechtziende schoonmoeder), gevraagd ben om in een kraampje mijn handgemaakte sieraden van edelsteen en bovenal mijn houtgravures te presenteren. Wat kun je verwachten? Een aantal voorbeelden, maar vooral de mogelijkheid om je wensen door te geven voor een gepersonaliseerd item!

 

Speciaal voor deze dag heb ik een leuke actie bedacht waarvan zowel jij als bezoeker als de Voedselbank voor dieren Zoetermeer van kan profiteren! 

 

Actie 1    Borrelplank 30x15 cm

 

Borrelplank 30 x 15 cm met zelf gekozen gravure

De plank wordt gegraveerd met een gravure naar keuze. Dit kan een tekst zijn, een foto met tekst, een illustratie... dat kies je zelf! Geef je wensen door via het bestelformulier.

 

De plank kost normaliter €15,00 maar wordt speciaal aan bezoekers van de open dag verkocht voor €12,50. Van die €12,50 doneer ik €2,50 aan de Voedselbank voor dieren Zoetermeer.

 

Actie 2  Borrelplank 45 x 28 cm

 

Borrelplank 45 x 28 cm met zelf gekozen gravure

De plank wordt gegraveerd met een gravure naar keuze. Dit kan een tekst zijn, een foto met tekst, een illustratie... dat kies je zelf! Geef je wensen door via het bestelformulier.

 

De plank kost normaliter €29,50 maar wordt speciaal aan bezoekers van de open dag verkocht voor €24,50. Van die €24,50 doneer ik €4,50 aan de Voedselbank voor dieren Zoetermeer.

 

 

Extra zijde graveren: + 5,00

 

Voorbeelden

In principe is vrijwel alles mogelijk. Van (bijna) alle hondenrassen heb ik wel illustraties. Een foto van je eigen hond kan ook maar de kwaliteit van een zwart/wit illustratie blijft duidelijker en mooier. Natuurlijk is het ook mogelijk om een plank te graveren met iets anders dan hond-gerelateerde zaken ;-).