Laat een halsband voor je hond ontwerpen

Queen Beads maakt stevige hondenhalsbanden in alle maten en kleuren! Bekijk de inspiratiefoto's en laat snel een halsband voor je allerbeste vriend(in) ontwerpen, dan loopt jouw viervoeter en binnen de kortste keren helemaal hip bij!

Wegens een toename aan bestellingen van de andere items is het eigen handwerk even stil komen te liggen. Daarom worden er momenteel geen maatwerkorders aangenomen.

Stevige handgemaakte halsband voor je hond

De halsbanden van Queen Beads worden gemaakt van stevig tuigleer en gevoerd met nappaleer of een andere zachte leersoort voor extra comfort. De gesp om de halsband te sluiten, de D-ring om de lijn aan vast te haken en de passant om de flap mee vast te zetten zijn van metaal en dus van sterke kwaliteit. Deze worden (met de hand) mee gestikt (met een lus) aan de binnenzijde van de halsband voor extra stevigheid.

 

Halsband in bohostijl, halsband in een specifieke kleur? Alles kan! Jij kiest!

De halsband is helemaal naar wens te maken. Zo kies je zelf de kleur van het tuigleer, de kleur van de voering en, indien je voor paracord kiest de kleur van het paracord (5 kleuren totaal, bij kleinere banden 3 kleuren totaal). Ook kun je kiezen voor conchos (metalen versieringen) met een blauwe steen of zonder een blauwe steen in zilver- of bronskleur. Er zijn een beperkt aantal conchos met stenen in andere kleuren.

 

Halsband met naam

En hoe gaaf is het om aan de binnenzijde of op de flap de naam van je hond gegraveerd te hebben of een andere tekst of afbeelding?! Het kan gewoon!

 

Bereken hier je prijs

Bij maat small is het aan te bevelen om goed naar de hals van de hond te kijken alvorens de breedte 40 mm. te kiezen. Dit is mogelijk te breed. Banden breder dan 40 mm. zijn mogelijk in overleg.

 

Offerteaanvraag

Wil jij zo'n gave halsband voor je viervoeter? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden en eventuele alternatieven te bespreken.Geef hieronder de wensen voor eventueel gekozen versieringen aan.
Paracord: Kies 3 of 5 kleuren (of geef 1/2 hoofdkleuren aan).
Conchos: Brons of zilver / met of zonder steen / evt. gewenste steenkleur.Zijn er eventuele extra wensen?
Denk hierbij aan een leuk gekleurd kwastje of een bedeltje aan de band (meerprijs in overleg).