• Snelle verzending
  • Unieke producten
  • Afhalen mogelijk
  • Betalen via iDeal
  • Gratis je cadeau inpakken

Tasbih

Zoals een aantal van mijn klanten weet, werk ik doordeweeks met kwetsbare jongeren die reïntegreren in de maatschappij na het plegen van een strafbaar feit.

 

Een groot deel is moslim en heeft baat bij het gezamenlijke gebed op vrijdag en het bidden op kamer. Inmiddels zijn we tijdens de arbeidstrainingsuren aan de slag gegaan met het maken van sieraden en door een aantal gelovige jongens het maken van de tasbih. Een hulpmiddel bij het gedenken / mediteren.

 

Door het maken van sieraden en tasbihs dragen zij iets bij, leren zij om te gaan met productiewerk en ze leren nieuwe technieken. Om de jongens te inspireren heb ik een aantal voorbeelden gemaakt en gefotografeerd. Deze zullen de komende tijd geüploaded worden in de webshop en deze eerste is al online te vinden. 


De tasbih wordt niet opgenomen in mijn standaard collectie aangezien ik zelf geen moslim ben en ik van mening ben dat ik me in mijn webshop daarom buiten geloofsovertuigingen moet houden en ik me niet wil mengen in waar ik geen weet van heb. Alleen de voorbeelden worden verkocht en op verzoek kan iets worden gemaakt. Van de winst koop ik kralen die gebruikt kunnen worden door de jongeren.